Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2024 21:27:00

Přišel čas dělat řadu věcí jinak

Přišel čas dělat řadu věcí jinak

Dva roky vlády jsou za námi a my cítíme, že přišel čas si říct, že je potřeba řadu věcí dělat jinak. Přestat s politickým taktizováním. Se zbytečnými a nesrozumitelnými kompromisy. A začít dělat to, co je prostě správné.

I já si uvědomuji, že s vládou a výsledky její práce je spousta lidí nespokojená. Jedním z důvodů je určitě i špatná komunikace všech zákonů a úsporných opatření, které jsou pro tuhle zemi nezbytné a prospěšné, ale často jsme si nedali tu práci je lidem dobře vysvětlit. Ale není to rozhodně jen o komunikaci. Řada věcí, které jsme slibovali a chtěli, zůstala napůl cesty nebo jsme s nimi ani nezačali.
Vzkazujete nám to, píšete nám to. Rádi si to ale poslechneme přímo od vás, na to jsme jako starostové zvyklí. Jsme hnutí, jehož členky a členové už mnohokrát ukázali, že se umí starat o lidi. Ve městech i na malých obcích. Nebojíme se diskutovat a přijímat kritiku. A k tomu se chci jako předseda Starostů vrátit.

Od příštího týdne proto začíná velká šňůra debat. Zcela záměrně se chystám jet do měst, kde to od lidí schytáváme nejvíc. Přijďte na Debaty bez cenzury a společně se pobavme o tom, co je pro vás podstatné. Přijmu jakoukoli kritiku.

Vít Rakušan

Debaty bez cenzury:
22. 1. Karviná
29. 1. Sokolov
12. 2. Most
19. 2. Česká Lípa
4. 3. Vyškov
11. 3. Přerov
18. 3. Ústí nad Labem
25. 3. Havířov

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama