Michaela Grzegorzová

  • SPD
  • Praha 3
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2024 19:22:32

Cesta do pekla s názvem 40 druhů pohlaví neboli LGBT+

Cesta do pekla s názvem 40 druhů pohlaví neboli LGBT+

Základem každé společnosti byla, je a bude rodina, to je neoddiskutovatelný fakt. Je to svazek nejsilnější ve kterém bude jeden za druhého bojovat do posledních sil.

Základem každé společnosti byla, je a bude rodina, to je neoddiskutovatelný fakt. Je to svazek nejsilnější ve kterém bude jeden za druhého bojovat do posledních sil.Toto se současné vládnoucí progresivní, globalistické a multikulturní garnituře nejenom v evropských zemích nehodí a tak zvolila úplně jiný a nový způsob jak rodinu zlikvidovat a vytvořit nové snadno ovladatelné jedince, kteří budou mít tolik starostí sami se sebou, aby každý den správně identifikovali svou sexuální identitu, že nebudou řešit politiku a nechají naše vlády v klidu dokončit destrukci našich zemí. Naši předci budovali udržitelnou společnost po tisíce let a naše vláda dokázala toto všechno téměř zničit během pouhých 2 let svého volebního období.

Tento nový fenomén se nazývá GENDERISMUS. Každá doba přináší nové věci na které si musíme zvyknout a přizpůsobit se jim, ať už jsou to nové technologie, léčebné metody nebo další věci, které dokážou lidem pomoci a jsou jim přínosem. Nejsem jasnovidec, ale to co nikdy přínosem být nemůže a naši společnost pomalu a plíživě ničí je propagace a hlásání, že pokud se dnes cítíš být motýlem, ledničkou nebo nemáš najednou pohlaví vůbec, tak je to naprosto v pořádku. Zítra bude konstelace třeba lepší a probudíš se se třemi pohlavími současně. Zní to jako sci-fi, ale je to bohužel dnešní realita zaštítěná a plně veřejně podporovaná naší vládou viz pochod Prague Pride v čele s ministry Rakušanem, Bartošem a dalšími. Současná generace našich dětí je masírovaná už od školky mimo jiné pohádkou o dvou tučňáčích klucích, kteří spolu z velké lásky snesou a vysedí vajíčko. My však víme,že takto to nefunguje a zákony přírody nedokáže předělat naštěstí žádná vláda na světě.

Když mi syn ze schůzky studentského parlamentu přinesl letáček, který nechybí v žádné organizaci pro děti a mládež, tak mi z toho bylo hodně smutno. Leták odkazuje na poradnu pro každého, kdo si prochází poruchou identity ať už sexuální nebo jakékoliv jiné. Je to zároveň i poradna pro rodiče, aby se naučili pochopit jejich děti, které se identifikují jako LGBT+. Informuje také širší veřejnost, tak aby předcházela homofobii, transfobii a předsudkům. Po přečtení letáku se ve mně prala spousta pocitů, ale tím nejsilnějším bylo asi zoufalství. Jak může toto kdokoli považovat normální a dovolit, aby se naše děti byly nucené brodit tímto marastem zvráceností, aby místo už tak těžkého dospívání musely s plnou vážností  řešit, jestli zrovna tento školní rok nejsou nějakým prapodivným fluidem či co, protože kamarád se tak třeba identifikuje a jim přijdou příznaky podobné. Ze společnosti se velice  rychle vytrácí zdravý selský rozum a základní morální hodnoty na kterých stojí každá fungující společnost.  Jsem člověk, který je přístupný dialogu a pokud bude mit protistrana pádné a faktické argumenty, dokážu přiznat, že jsem se mýlila. Existuje však jediná vyjímka, nikdo mě nikdy nepřesvědčí o tom, že máme víc jak jedno pohlaví a to muž a žena. Ano existují i nějaké odlišnosti, kde to příroda trochu pomotala, ale jsou to ojedinělé anomálie a rozhodně normální nejsou.

Na závěr bych chtěla apelovat na všechny rodiče. V životě nemáme nic dražšího a cennějšího než jsou naše děti. Nezapomínejme na to a předávejme jim to nejlepší z nás, vytvořme jim pevné zázemí ,které jim dá ve chvílích jejich tápání a nejistoty pocit, že ví přesně kam patří. Dítě které bude znát své místo v tomto životě a ve společnosti nebude mít potřebu ani myšlenky se zařadit na čekací listinu cesty do pekla v podobě X desítek prapodivných pohlaví, které v normální světě prostě nemají místo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama