Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.01.2024 8:54:24

Malé ohlédnutí za cirkusovým turné agenta Pávka v Plzeňském kraji

Malé  ohlédnutí  za cirkusovým turné agenta Pávka  v Plzeňském  kraji

Zdá se, že dvoudenní návštěva prezidentského páru v Plzeňském kraji byla mediálně úspěšná a většina občanů nabyla dojmu, že od dob Václava Havla má opět důstojného pána Hradu.

 

Dovolím si v této souvislosti ke skončené  návštěvě  napsat pár poznámek. Není  žádným  překvapením, že media mající působit jako strážci demokracie  zdehonestovala   primátora Plzně  Romana  Zarzyckého, který si  dovolil  odmítnout  setkání s hlavou státu Z důvodu, že se  Petr Pavel  chová jako prezident  pětikoalice.

   Vraťme  se  v této  souvislosti  do nedávné historie, kdy  nevraživost politiků vůči hlavě státu začala.  Nebyli  to v roce 2014 ze současných poslanců vládní koalice  Marek Ženíšek( TOP 09) nebo Marek Benda ( ODS), či tehdejší europoslanci Stanislav Polčák ( STAN) a  Pavel  Svoboda ( KDU – ČSL), kteří odmítli účast na Pražském hradě  u příležitosti 28. října 2014 a v jejichž šlépějích se v dalších letech vydali další (pravicoví) politici viz proslavená Miroslava Němcová ( ODS)?  Nebyli snad náhodou  tenkrát  navíc  za své odvážné postoje mediálně vyzdvihováni ?    

   Určitě  zajímavou  během dvoudenní návštěvy  se zdá   beseda s občany ve Stříbře a ještě zajímavější některé  odpovědi na kladené  dotazy.

  Tak například na otázku „ Co říkáte  starostovi Novotnému, když  říkáte, že sociální sítě je odkladiště.  On si odkládá dost….“ pan generál přítomným v sále a  občanům ČR  odpověděl, že řeporyjský  starosta je velký svéráz, kterého člověk musí brát velkým filtrem.

   Není zřejmě náhodou , že  nikdo  z přítomných  nezabrousil do problematiky   bezpečnosti našich občanů  v souvislosti s enormním  přílivem ukrajinských  občanů , kteří nechtějí nasazovat své životy   za zájmy  Zelenského  fašistického  státu.

   Možná  by jsme se tak dozvěděli, že s „velkým filtrem“ musíme brát  například  i  rozhodnutí   klatovského samosoudce Jana Kasala,  kdy  v případě  brutálně fyzicky  napadeného   stojícího muže na náměstí v Klatovech způsobem, že skončil s prasklou lebkou  a  otřesem mozku v nemocnici  bylo podmíněně zastaveno trestí stíhání dvou „cizinců“  kteří se  tohoto napadení dopustili.

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ukrajinci-zkopali-v-klatovech-zakaznika-taxiku-do-bezvedomi-soud-jejich-stihani-zastavil-40456183

    Zajímavé by bylo možná sdělení, kolik  financí  z kapes daňových poplatníků   dvoudenní  PR  cirkus prezidentského páru stál,  a to nejen v uvedeném kraji.   Nebyly snad  spanilé   jízdy  ex-prezidenta Zemana  i z tohoto důvodu častým  mediálním  terčem ?

 Je to i malá vsuvka  k výkřikům madam Markéty Pekarové  Adamové, mající  na srdci,  kterak  drahá je každá hodina jednání v poslanecké sněmovně.  Myšleno  na adresu zástupců  opozice při projednávání tzv. korenspondenční  volby. Zákona, který   v případě schválení „zajistí“ současné vládě pyšnící se důvěrou občanů v řádu jednotek procent  až  milion nových voličů. Nehovoříc o tom, že současná vláda neštítíc se ničeho, aby škodila zájmům ČR a jejím občanům i další 4 roky,   pro své cíle udělá  maximum. Možná se tak dočkáme  i dalšího právního  volebního podvodu, prosazení  možnosti  volit  těm, kteří utekli  „před  Zelenským“  do ČR, což může znamenat až   půl milionu  nových voličů ve prospěch   současné likvidační vlády.  Parafrázováno  ale  ústy  Rakušana, nemalujme čerta na zeď, volby budou samozřejmě  skutečně svobodné a demokratické !

   Osobní tečkou na závěr k prezidentově  návštěvě v Plzeňském kraji je zjištění, že na oslovení agent Pávek současný  vrchní velitel  ozbrojených sil   slyší stále  výborně !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama