MUDr. Martin Kuba

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2024 20:32:00

Sluneční ostrov už má stavební povolení, milí Budějčáci

Sluneční ostrov už má stavební povolení, milí Budějčáci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Slunečnímu ostrovu

Milí Budějčáci, Sluneční ostrov, který má vyrůst na pravém břehu Vltavy pod Dlouhým mostem zhruba v úrovni SKP, má stavební povolení a jsme připraveni začít stavět. Teď se jen musíme zkoordinovat s Povodím Vltavy, které pracuje na úpravě břehů a my můžeme po létě začít. To znamená, že v červnu 2025 už by mělo být hotovo, abyste si mohli tohle místo užívat.

V roce 2022 před městskými volbami jsem se zlobil na minulou koalici, že se příprava tohoto projektu téměř neposouvá, že nikdo nekomunikuje s Povodím Vltavy, že se tady jen ukazují obrázky a reálně nikdo na projektech nedělá. Slíbil jsem Vám, že tohle změníme a za každým obrázkem a vizí bude taky jasný plán a harmonogram tak, abyste nás mohli kontrolovat. Děláme to tak na kraji a jsem rád, že teď už i na městě a je to hlavně díky Petrovi Marošovi, který se těm věcem opravdu věnuje. Takže jsme hned po volbách začali s Petrem Marošem a projektanty na všem pracovat, koordinovali jsme vše s Povodím Vltavy a Agenturou ochrany přírody. Díky tomu dnes máme dotažené stavební povolení. Hotovo!

Ještě nás v tomto místě čeká stavba lávky, která bude na pravém břehu umístěna trochu severněji od SKP a na levém břehu bude její vyústění součástí úpravy a kultivace celé levobřežní komunikace po zprovoznění dálnice. Ve spolupráci s výstavištěm pracujeme na maximálním otevření areálu výstaviště a vše vám zase budeme představovat.

Jo a taky už jsme se hodně posunuli v přípravě sportovní a multifunkční haly před výstavištěm, tak jak jsem slíbil. O tom napíšu příště.

My sliby plníme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama