Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2024 8:46:42

„ Za vystoupení ČR z NATO“ v Klatovech

    „ Za vystoupení  ČR z NATO“  v Klatovech

Blížící se 11. březen bude mimo jiné ve znamení masírovací kampaně naší nejvyšší politické reprezentace za podpory mainstreamu v souvislosti s 25. výročím vstupu ČR do NATO.

 

     Obhajováním o správnosti a nutnosti zakotvení ČR v tomto vojenském uskupení pro upevnění naší bezpečnosti a další rozvoj demokracie. Pro mnohé zůstane  ale  vstup ČR do  NATO  ve znamení další  ztráty suverenity české republiky, ztráty samostatnosti v oblasti zahraniční politiky.

    Vstupem do agresivního vojenského uskupení, ve kterém noty udávají  USA se tak ČR  zapojila k  řadě dalších členských států vysílajících své příslušníky armády na cizí území  k prosazování a udržování zahraničně mocenských zájmů   velkého bratra.

   S nástupem militantních  jestřábů  proukrajinské  vlády  premiéra Fialy mající plnou podporu agenta Pávka na Hradě jsou občané zavlečeni  do další vojenské hrozby, kterou představuje nasazení příslušníků  AČR na Ukrajinu a přispět tak k naplnění vytýčeného cíle a snu  NATO – k porážce Ruska jako nezbytnost pro bezpečnost a stabilitu v Evropě. Samostatnou kapitolu v éře naší současné vlády představuje podpis narychlo upečené vazalské,  tzv. Obranné smlouvy mezi  ČR a USA v minulém  roce.

     NATO po rozpadu bloku socialistických států a Varšavské smlouvy se v plné nahotě přetransformovalo do zcela útočného agresivního vojenského paktu nezakrývající naplňování mocenských zájmů USA mající  tak  na svědomí válkami  ekonomicky  zpustošené  a  politicky  destabilizované  mnohé státy.

       Dnešní  svět  stojí před hrozbou rozpoutání  globálního  jaderného konfliktu  znamenající  zánik lidské civilizace. Především z tohoto  důvodu  je potřeba aktivizovat a posilovat  mírové hnutí vedoucí k rozpuštění NATO.  Organizace, která mírový život  znemožňuje a  ohrožuje právě nejvíce.

             Malým krůčkem k naplňování tohoto cíle má přispět i konání demonstrace za Vystoupení ČR z NATO, která se uskuteční dne 4.4.2024 (symbolické datum vzniku NATO v roce 1949) na Náměstí  Miru v Klatovech. Mimo jiné zde vystoupí  ředitel IČL  Josef Skála, europoslanec Hynek Blaško, bezpečnostní odborník Ivan Kratochvíl, Eva Novotná z Ne základnám, či aktivista Pavel Matějka. Součástí demonstrace bude zveřejnění Výzvy k vystoupení ČR z NATO, směřované vládě ČR.







Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama