JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2024 15:38:00

Jako lektor a zkušební komisař působím už třetím rokem

Jako lektor a zkušební komisař působím už třetím rokem

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na článek Lukáše Valáška a Adély Jelínkové „Michal Hašek je zpět na vnitru, stal se komisařem“, zveřejněném na serveru Seznam Zprávy

 Dobré jitro, tady vnitro&věrní fanoušci Valášek&Jelínková.

Jako lektor a zkušební komisař působím na IVS už třetím rokem, jsem po celou dobu na veřejném seznamu komisařů a neutuchající zájem přichází právě teď, po mém novém angažmá ve straně PRO a po celostátní poradě generálního ředitele HZS ČR v Benešově, kde jsem měl právě výuku. To jsou náhody.

Zdraví “komisař” Hašek

Připojuji komentář, který jsem napsal na profilu SeznamZpráv k tomuto článku:

Jen stručně. Jsem samostatným advokátem, na IVS působím externě jako většina lektorů a komisařů. Aby si někdo nemyslel, že jde o nějakou trafiku. Při výuce ani při zkoušce není žádný prostor pro politiku, přednáší se teorie a zákony, např. o obcích, krajích, správní řád atd. Nezaznamenal jsem za tři roky jedinou stížnost na moji práci.

Pokud vadím někomu v politice, ať si to se mnou vyřeší v regulérním politickém souboji. Komunistické kádrovácké metody hledání vnitřního nepřítele do demokratického státu, jakým ČR snad ještě stále je, nepatří. Nebo si mám už jít hledat výlohy na umývání?

(článek najdete ZDE)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama