Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2024 10:20:38

Nikdo politickým chciválkům nastoupit do první linie nebrání !

Nikdo  politickým chciválkům nastoupit do první linie nebrání !

Také máte dojem, že se nám váleční štváči z nejvyšších politických pater , podporováni kým jiným než chameleonskými umělci začínají množit geometrickou řadou ?

 

    Malou útěchou jest, že na rozdíl od premiéra Fialy , u kterého NE znamená ANO a ANO znamená NE, své názory neskrývají a říkají naplno, aby voliči věděli s kým mají tu čest a jaké  svoloči  mnozí z nich dali ve skutečnosti svůj hlas.

    Posledním podporovatelem vyslání našich vojáků na Ukrajinu je senátor Láska, který zřejmě  vůbec neakceptuje skutečnost, že válka je následkem selhání politiky a diplomacie. Pokud by senátor Láska přijal za své, že  ČR je vykonavatelem pokynů amerického zadání v ukrajinském konfliktu, těžké by bylo jeho doznání, jak dlouhá je řada našich vrcholných politických představitelů , kteří diplomaticky selhali !  Od agenta Pávka, přes  pana profesůrka, jehož vláda obdržela minulý týden od zemědělců úplatek v podobě pořádné kupy hnoje ( ve skutečnosti prý spíše kompost), až po Lipánka a šéfy obou  komor Parlamentu. Jen tak na okraj, neměli bychom kromě premiéra  Fica závidět našim východním sousedům například i jednoho z kandidátů blížících se prezidentských voleb SR, Štefána Harabína , který v jednom ze svých videí  se nebojí konstatovat , že podle rozhodnutí soudu v Haagu, Rusko není agresor ?

https://www.youtube.com/watch?v=5LbngXfBFQQ&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Femail.seznam.cz%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

   

  Je ale dost možné, že senátor Láska a jemu podobní, doposud  nepochopil, že Zelenskyj  ukrajinského  prezidenta pouze hraje, ale celý konflikt režírují  USA.  Naše polečnost je dnes maximálně rozdělena, čemuž můžeme poděkovat demoliční Fialově vládě, které dnes věří a podporují jen fanatičtí  liberální zoufalci a různé zbabělé politickém krysy, které by do ukrajinského masomlýnku tak rádi  hnali naše občany.   I když zatím to na domácí scéně na žádný, ani malý zázrak nevypadá, možná právě tyto zcela otevřené snahy zatáhnout ČR do otevřené války s Ruskou federací bude znamenat konec vlády, která  již nyní se zapsala do historie samostatné  České republiky jako vláda nejhorší !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama