Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.03.2024 7:14:00

Malicherné spory a exhibice pár poslanců. Mám toho dost

Malicherné spory a exhibice pár poslanců. Mám toho dost

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mimořádné schůzi poslanecké sněmovny stran údajného bezpečnostního rizika vtěleného do osoby poslance Andreje Babiše.

 Vyvolávat mimořádnou schůzi sněmovny kvůli jedné vulgaritě je zatím poslední blbost současných sněmovních politiků. I když s tím, jak politika hrubne, mám obrovský problém a nelíbí se mi to, tak tohle opravdu není řešení.

Naše země má spoustu problémů, které by bylo potřeba na půdě sněmovny odstranit. Nedostupné bydlení, vysoké schodky rozpočtu, vyvádění peněz ze země nadnárodními korporacemi, prošetření všech těch Dozimetrů, chystaný zákaz spalovacích motorů a neřešená migrace.

A pak covidové podvody, kdy my jako Přísaha neustále bombardujeme sněmovní politiky, aby zřídili konečně vyšetřovací komisi, povolali do ní odborníky a odhalilo se, kam šly ty miliardy během covidu. Odpovědí je jen ne, ne a ne, nic nebude.

Místo toho budeme zase sledovat malicherné spory a exhibice pár poslanců.

Jeden den jednání sněmovny stojí 3,8 milionu korun. Nemáte už toho taky tak trochu dost? Já totiž ano.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama