Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2024 14:07:00

Vládní sliby tady nejsou od toho, aby se plnily

Vládní sliby tady nejsou od toho, aby se plnily

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obviňování a nálepkování zastánců odlišných názorů

 Obvinění zastánců odlišných názorů ze všeho možného i nemožného se stalo naprosto rutinní součástí politiky posledních let. Bouře veřejné diskuse se nás tím často snaží smést, ale je naší povinností zůstat ukotveni v principech, které přesahují přechodná označení a nálepky vrhané v zápalu debat.

Ano, my hájíme zájmy lidu. To ovšem svědčí v náš neprospěch, protože vláda z vlastní zkušenosti dobře ví, že sliby tady nejsou od toho, aby se plnily. Vládní pětikoalice se rozhodně nepodřizuje vlastním slibům, zejména ne těm předvolebním. Jelikož my tvrdíme, že lidem se má s pokorou naslouchat, vyhraje vláda svůj boj za demokratičtější demokracii jedině tak, že lidem naslouchat nebude.

Nepotřebujeme sestupovat do bažiny malicherných překřikovaček, kde se na oltář senzacechtivosti obětuje podstata. V SPD hájíme české národní zájmy, bezpečnost, prosperitu a suverenitu. Přijďte nás podpořit ve volbách do Evropského parlamentu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama