Oldřich Bubeníček

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2024 20:21:00

Na slovo mír bude pomalu trestní sazba. Na 9. května se zakazují pietní akty

Na slovo mír bude pomalu trestní sazba. Na 9. května se zakazují pietní akty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Velikonocím a krajským volbám.

 Do jara vstupujeme s optimismem.

Velikonoční svátky se blíží svému vrcholu, počasí přeje a děti mají radost z dlouhého volna. Jedni je ctí jako svátky církevní, druzí jako příchod jara. Každý podle svého.

S manželkou a vnučkou jsme navštívili státní zámek Duchcov. Pěkná velkonoční výzdoba a překvapil velký zájem návštěvníků. To samé jsme viděli v Botanické zahradě v Teplicích. A ještě nás čeká krajský zámek Nový hrad v Jimlíně.

Je dobře, že lidé mají trochu normálních akcí, kdy nemusí myslet na dnešní složitou dobu. Je smutné, když se lidé za vyvěšení státní vlaky obávají státních orgánů. Bojí se veřejně vyjádřit svůj názor.

Na slovo mír bude pomalu trestní sazba. Na 9.května se zakazují pietní akty.

V Ústeckém kraji se řeší kauza v Krajské zdravotní. Neomylní udělali chybu, ale nechtějí si ji přiznat. Lepší je hledat chyby na těch, kteří nic neudělali. Politika má mnoho variant. Dá se dělat slušně, méně slušně a také …….

Proto jsme se dohodli, že pro nadcházející podzimní krajské volby vytvoříme silnou koalici, která naváže na úspěchy z let 2012 až 2020. Prostě nabídneme občanům variantu k dnešní krajské situaci.

Ale zatím moc hezký zbytek velikonočních svátků, užijte si volna.

Přitom nesmíme zapomínat na ty, kteří pracují v nepřetržitých provozech a volno mít nemohou. Zdravotníci, hasiči, policisté, pracovníci v energetice, na železnici i autobusové dopravě a řada dalších.

Ale i ve službách, abychom si mohli volno užít. Mějte se hezky a s optimismem do dalších dnů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama