ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2010 19:33:00

Kalousek se vžil do role bojovníka za spravedlnost

Kalousek se vžil do role bojovníka za spravedlnost

Řeč na 75. schůzi PSP ČR, 9.3.2010


Dámy a pánové, jak je psáno, po ovoci poznáte je. Pan Kalousek se tady vžil do role bojovníka za spravedlnost, aby jedna skupina obyvatel, občanů náhodou nebyla trochu zvýhodněna třeba tím, že nemusí zdanit své stravování, závodní stravování a tak podobně.

Proč ale stejně hlasitě nebojoval v situaci, kdy chtěl a připravoval restituce církvím, kterým chtěl z našich daní poslat 260 miliard. To tady hřímal všude, jak co bylo ukradeno, má být vráceno, a proč tedy takto rovně nehřímal, že má být vráceno i to, co bylo sebráno jiným institucím, komorám, družstvům. Našli bychom jich desítky, které nebyly nikým zrestituovány.

Ale stačí být kamarádem pana Kalouska a podporovat ho, jak to dělá katolická církev, a pak najednou je rovnost. Víte, mně ta vaše rovnost připomíná tu rovnost těch chudáků, co skákali s tím vaším padákem. Jednomu se bohužel neotevřel a dopadl příliš rychle a příliš tvrdě, zatímco druhý klesal pomalu. To je rovnost podání Mirka Kalouska.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama