JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2012 16:49:36

Dávám vlasy do banku, když se řádně stihne přímá volba

Dávám vlasy do banku, když se řádně stihne přímá volba

Stejně jako jsem dal všanc svou kštici v případě, že ministr financí Kalousek vybere na zvýšení DPH o 16 miliard více, stejně tak ji dávám k dispozici v případě, že se stihne prezidentská přímá volba v řádném lednovém termínu.

Magická Kubiceho, nebo chcete-li Henychova, šifra zamotala přímou volbu tak, že by to lépe nenapsal ani autor sci-fi. Nečas podle posledních informací serveru novinky.cz seřval resortního ministra Kubiceho a ten zákonem padajícího trusu stejně tak vyčinil řediteli odboru všeobecné správy Václavu Henychovi, pod nímž se houpe křeslo. 

Janu Bobošíkovou vrátil soud opětovně do hry o prezidentské křeslo, ne tak Tomia Okamuru. Ten se rozhodl podat stížnost k ústavnímu soudu, který není vázán lhůtami. Klidně si oholím hlavu, jestli se stihne volba v řádném termínu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama