Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2013 20:10:58

Svoboda slova pro prezidenta neplatí?

Svoboda slova pro prezidenta neplatí?

Nemálo se provinil M. Zeman v očích známých politických popletů a rádobydemokratů (Šiklová, Doležal, Pavlát, Placák ad.), když si dovolil porazit jejich favorita v prezidentské volbě K. Schwarzenberga.

Záminkou k nové petici těchto známých přátel demokracie a svobody slova jsou kritická slova M. Zemana na adresu médií v jeho inauguračním projevu.

Celou věc postavili na hlavu (a jsou pro smích). Cožpak náš pan prezident nemá práva na to se svobodně vyjádřit?

 Potrefená média iniciativně ihned informují o akcii této nízké kávové společnosti, když podobně nabubřele referují o většinou zcela miniaturních antikomunistických kraválech např. v jižních Čechách, jakoby se jednalo o masové akce tisíců či alespoň stovek lidí. Vymývání mozků pokračuje.

 Ano, svoboda projevu a také svoboda informací neplatí jen pro petenty. Platí také např. pro úspěšnou demonstraci strany LEV 21 za odstoupení ministra Schwarzenberga z minulého týdne, pečlivě ignorovanou českými médii včetně těch veřejnoprávních.

 Demokracie a svoboda slova by měla být pro každého, páni petenti, i pro opoziční parlamentní stranu.

 Jiří Paroubek, předseda LEV 21
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama