ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2013 17:19:20

Výstavu o Andy Warholovi si už prohlédlo 10 tisíc lidí

Výstavu o Andy Warholovi si už prohlédlo 10 tisíc lidí

Celkem 10 tisíc lidí si už prohlédlo výstavu věnovanou Andy Warholovi v sále Zámecké jízdárny Alšovy jihočeské galerie v Hluboké nad Vltavou. Jubilejní desetitisícátou návštěvnicí se v pondělí 19. srpna 2013 stala Anna Vácová z Blatné na Strakonicku.

 „Nemohu tomu ani uvěřit, že jsem tou desetitisícátou návštěvnicí právě já," uvedla bezprostředně poté, co se to dozvěděla, studentka umělecké školy v Praze, která do Zámecké jízdárny zavítala společně s maminkou Martinou a babičkou Martou Divišovou.Kromě kulturního zážitku si Anna Vácová odvezla z Hluboké tašku s dárky, mezi kterými byla například fotografická knížka o jižních Čechách nebo jihočeský med. Jubilejní návštěvnici ji předal hejtman Jiří Zimola, jako představitel zřizovatele uvedené galerie.„Společně se Zemskou výstavou je výstava věnovaná Andy Warholovi jedním z našich letošních stěžejních projektů na jihu Čech. Proto mě těší, že je o ni takový zájem," řekl Zimola. Výstava o Andy Warholovi, americké pop-artové ikony, si mohou zájemci v Hluboké prohlédnout do 29. září. 2013.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama