JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.09.2013 18:34:17

Billboardy ODS beze jména. Chybí už jen neuralizér a muži v černém

Billboardy ODS beze jména. Chybí už jen neuralizér a muži v černém

Schovat se dá velký nos nebo křivé nohy, ale vytisknout billboard „ Volím pravici“ a úmyslně neuvést značku ODS mi přijde jako stydlivé gesto.

Jako by se vedení modrých ptáků snažilo schovávačkou vymýt lidem mozek, podobně jako když ve filmu Men in black agenti K a J používají neuralizér k navození ztráty paměti.

„Je tam ten moment, že o tom mají lidé přemýšlet," řekl iDNES.cz zdroj blízký vedení strany. ODS věří, že si sloganem lidé identifikují právě ji.

Nevím, zda při volbách budou lidé přemýšlet, ale určitě si vzpomenou na to, že ryzí pravice nemá lpět na zvyšování daní, což právě ODS spolu s Kalouskem prosadila.  Je to přeneseně stejné, jako kdyby komunisté hájili rovnou daň. Ale i jinak zapomenout na Drobila, Nováka, Nečase, Nagyovou, Tluchoře, Šnajdera, Jurečka, Pekárka atd. Doufám, že občané tyto vzpomínky neuchovávají jen v krátkodobé paměti...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama