JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2013 14:49:59

Zemanovci se odkopali. Hazardní superguru na kandidátce SPOZ

Zemanovci se odkopali. Hazardní superguru na kandidátce SPOZ

Víkendové mediální vody rozčeřila příhoda senátora Drymla, který měl inzultovat zvoleného předsedu Královehradeckého kraje Miroslava Matějku kvůli velrybářství a náboru černých duší.

Upřímně se senátoru Drymlovi ani nedivím, protože se na třetím místě kandidátky SPOZ objevil Výkonný ředitel Sdružení provozovatelů centrálních loterních systémů Petr Vrzáň.

Současným posláním Vrzáně, mimochodem bývalého poslance za Sládkovy republikánce, je zuby nehty bránit rušení heren, přesvědčovat veřejnost o prospěšnosti hazardu a varovat, že rušením heren dochází k rušení pracovních míst, jak mi ostatně pan Vrzáň v dopise psal. Jakékoli patologické jevy gamblerství stejně jako ostudná nálepka, že ČR má nejvíc hracích přístrojů na hlavu na světě, jsou Spelosem upozaďovány.

Ať se občané, v případě že dají svůj hlas SPOZ, následně nediví, že postupně zadupávané herny v jejich obvodě zažijí renesanci a dál nás novinové titulky budou takto šokovat... 

Boj za výrazné omezení hazardu a jeho postupnou koncentraci, v co nejméně míst, jakož i odrpostění financování sportu a jiných veřejně prospěšných aktivit od výtěžků z hazardu budu prosazovat i nadále. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama