Pavel Přemysl Ries

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2013 16:23:07

Předvolební diskuse na ČT by se měla změnit, jinak se vyhodí peníze

Předvolební diskuse na ČT by se měla změnit, jinak se vyhodí peníze

Ve středu jsem byl hostem velké předvolební diskuse na České televizi. Jako první byli pozváni lídři osmi stran v Karlovarském kraji, kde kandiduji za hnutí Úsvit. Ve výsledku ale o kraj vůbec nešlo.

Jakub Železný je profesionál, ale do čeho byl dotlačen dramaturgií, to je tragické. Výborně to popsal mediální expert Jiří Mikeš v rozhovoru pro Parlamentní listy. „Scéna šílená, dramaturgie špatná a celé to působilo únavně.“ Naprosto s ním souhlasím.

Především pak s částí, kde kritizuje snahu o celostátní tematiku. Jistě že lídři v Karlovarském kraji rozumí vztahům s Německem, ale na regionální úrovni. Tato snaha České televize posouvat vše na úroveň celostátní je podle mě špatná. Pokud s tím televize něco neudělá u dalších vysílání, bude to vyhození peněz z koncesionářských poplatků.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama