PaedDr. Mgr. Augustin Karel Andrle Sylor

Zemřel 15.4. 2021 po těžké nemoci ve věku nedožitých 75 let
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2013 19:34:13

Na lidi v Pardubickém kraji určitě nezapomenu

Na lidi v Pardubickém kraji určitě nezapomenu

Kandiduji v Pardubickém kraji, kde jsem doma. Jsem s tímto krajem spojen, působím zde dlouhodobě, znám všechny jeho problémy. Bylo by mi velkou ctí jej zastupovat v Poslanecké sněmovně.

Obecně si myslím, že poslanec se musí o voliče ve svém domovském kraji zajímat. Být jim k dispozici, pomáhat jim řešit jejich problémy, případně jim, samozřejmě v rámci zákonných možností, vypomoci nějakými prostředky z veřejných rozpočtů. Pardubický kraj není velký a poslanců odtamtud mnoho nebývá. Tím důležitější by v případě zvolení byla moje role.

Na své voliče z Pardubicka bych určitě nezapomněl. Vracel bych se mezi ně, zajímal se o jejich problémy a snažil se jim pomáhat. Využil bych i možností vypomoci jim ze státního rozpočtu. Jsem si vědom, že naše hnutí zastává názor, že své nezodpovědné zástupce může lid odvolat, a chci se chovat tak, aby k tomu v mém případě neměli důvod.  

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/pages/Karel-Andrle/511506712275661?ref=hl 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama