PaedDr. Mgr. Augustin Karel Andrle Sylor

Zemřel 15.4. 2021 po těžké nemoci ve věku nedožitých 75 let
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2013 19:34:01

V sobotu jsme v Pardubicích byli slyšet

V sobotu jsme v Pardubicích byli slyšet

sobotu se v Pardubicích, plných díky nedělní Velké pardubické včetně spousty turistů, odehrálo předvolební setkání s lídrem našeho hnutí Tomiem Okamurou.

 Měl jsem tu čest se akce rovněž zúčastnit a musím říct, že na mě velmi dobře zapůsobila. Jak ze strany našeho lídra, tak ze strany diváků.

Akce se uskutečnila v rámci městských slavností na Pernštejnském náměstí a troufám si tvrdit, že jsme dokázali občany i další návštěvníky slavností zaujmout.

Tomio Okamura dorazil do Pardubic po jedenácté hodině a s lidmi diskutoval až do tři čtvrtě na jednu. Kromě toho celý den po Pardubicích a Chrudimi jezdilo naše auto, které vysílalo jeho projev a znělku. Večer pak celou akci zakončil lampionový průvod a ohňostroj.

Tomio Okamura při svém odjezdu ocenil kontaktní kampaň, která v našem kraji probíhá skutečně se značným nasazením. Velmi mě potěšilo, že večerního vyvrcholení našeho dne s Úsvitem se zúčastnilo asi dvacet tisíc lidí. Rozhodně jsme byli vidět a slyšet, a proto sobotní předvolební akci hodnotíme kladně. Zda mají stejný dojem i voliči a jestli jej promítnou i do svého rozhodování u voleb, to už je na nich. 

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/pages/Karel-Andrle/511506712275661?ref=hl

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama