Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2013 11:57:04

Pošta z jihu Moravy - Komunisté jezdí Brnem

Pošta z jihu Moravy - Komunisté jezdí Brnem

Je jasné, že podpora těm kandidátům KSČM, kteří požádali o podporu KV Komunistické strany Československa, byla správná. Kandidát Martin Říha oslovuje v Brně mnoho lidí novým způsobem propagace. Zveřejňuji krátký dopis z mého emailu.

Komunisté jezdí Brnem!

Ve čtvrtek jsem po škole procházel centrem Brna a náhle mě zaujal hluk z projíždějícího auta s přívěsem. Z ampliónu se linulo „Komunisté to je jisté“. Zaměřil jsem pozornost na projíždějící vůz. Na lištách po stranách přívěsu se občanům představoval kandidát do PS PČR za KSČM, Martin Říha s číslem 6 na kandidátce a heslem "práci místo sociálních dávek".

Je více než jasné, že se doba posunula. Nikdo nereagoval agresivně ani se výrazně nerozčiloval. U budovy hlavního nádraží dokonce skupinka mladých tancovala. Tento svérázný způsob agitace mě trochu překvapil, ale i oslovil. Je to trochu jiný způsob propagace a jistě občany oslovuje. A proč ne. Už dnes, v mých třiadvaceti, mám dost pomlouvačných kampaní a soubojů. Co víc mě ještě překvapilo, že kandidát sám seděl ve voze. Co dodat? Komunisté jedou Brnem a myslím, že za dobrým výsledkem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama