PaedDr. Mgr. Augustin Karel Andrle Sylor

Zemřel 15.4. 2021 po těžké nemoci ve věku nedožitých 75 let
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2013 18:24:34

Babišovo hnutí mi připomíná Občanské fórum. Taky je pro všechny, včetně mafiánů

Babišovo hnutí mi připomíná Občanské fórum. Taky je pro všechny, včetně mafiánů

Mám takový dojem, že hnutí ANO je cosi jako někdejší Občanské fórum. Nejen svými výkřiky, že to není strana, že není pro straníky, ale pro všechny, že nepolitikaří, atd., ale i praktickými dopady této otevřenosti všem.

 Skutečně působí dojmem, že berou do svých řad kohokoliv. Levičák, pravičák, herec, manažer z Babišovy velkotovárny, všechno v jednom pytli. A lidé pak budou jen nevěřícně zírat, jací zajíci z toho pytle polezou.

Nepochybuji, že se na toto hnutí nabalí množství mafiánů a estébáků. Možná ještě větší, než na doposud vládnoucí strany. Pan předseda už naznačil, že tyhle věci mu jsou dost jedno.

Očekávám, že pokud toto hnutí uspěje (a vše tomu zatím nasvědčuje), do dvou let se rozpadne - jako to občanské fórum na začátku devadesátých let. Různorodé osobnosti půjdou svou vlastní cestou a ani šéf jejich firmy, jak se pan předseda prezentuje, jim v tom nedokáže zabránit.

Co může hnutí ANO zemi přinést, to nevím. A jak sleduji jejich prefabrikovaná hesla a fascinující ekonomické recepty shrnuté do jedné minuty, obávám se, že to netuší nikdo. Velmi živě ale vidím, čím zemi škodí. Už jen tím, že v takovéhle podobě existuje.     

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/pages/Karel-Andrle/511506712275661?ref=hl
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama