Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2014 22:31:31

Oslovení delegátům Krajské konference KSČM v Jihomoravavském kraji

Oslovení delegátům Krajské konference KSČM v Jihomoravavském kraji

-

Vážené soudružky, vážení soudruzi, delegáti Krajské konference Jihomoravského kraje,

Dovolují si Vás oslovit zástupci Komunistické strany Československa, Komise pro obranu lidských práv a Kamas te Dživel - antifašistické organizace spolupracující s mladými komunisty na antifašistických akcích, aktivitě proti drogám a asociálním krokům kapitalistických vlád od roku 1989.
Rádi bychom Vás oslovili ve věci navržení kandidáta do Senátu Parlamentu České republiky pro obvod č.54, Znojemsko za KSČM do říjnových senátních voleb tohoto roku a k volbě předsedy Jihomoravského krajského výboru KSČM. Funkcionáři v okrese Znojmo a celého kraje všech výše jmenovaných organizací jednotně podporují současnou senátorku RNDr. Martu Bayerovou, jako jedinou možnou osobu, kterou budou ochotni podpořit v těchto volbách. Soudružka Marta Bayerová dosáhla v roce 2008 nejlepšího výsledku v obvodě č. 54, Znojemsko od prvních voleb do Senátu PČR. Získala 41,39% v kole prvním, respektive 69,24% v kole druhém. Vážení delegáti, budeme rádi, pokud se nenecháte ovlivnit projevy osobní averze proti soudružce Bayerové, které možná budete moci při dnešním jednání slyšet. Nebojte se a podpořte Martu Bayerovu dnes, i při volbách do Senátu PČR. Soudružka Marta Bayerová bude ve volbách do Senátu kandidovat s podporou Jihomoravského krajského výboru KSČ, stejně jako kandidovala v loňských parlamentních volbách i Zuzka Bebarová - Rujbrová. Tato kandidátka získala 7 674 preferenčních hlasů, znamenalo to 9,31%, její absolutní vítězství a zvolení do Poslanecké sněmovny PČR. Se stejným úsilím, pomůžeme i soudružce Bayerové do Senátu. Na okresní konferenci ve Znojmě jméno s. Marty Bayerové nezaznělo oproti tomu, že byla navržena její základní organizací. Její jméno nezaznělo zřejmě z pokynu stejné osoby, která s. Bayerovou na veřejnosti sprostě pomlouvá tak, že vypráví o údajném neplacení členských příspěvků její osobou, její údajné zradě vůči straně a podobně. Jistě uznáte, že budeme nakloněni spolupráci s Komunistickou stranou Čech a Moravy a jejím krajským výborem, pokud naším protějškem k jednání taková osoba nebude. Proto tedy žádáme, odmítněte aby se lži a pomluvy staly politikou KSČM v našem kraji.


Vojtěch Mišičák, vedoucí tajemník KV KSČ Jihomoravského kraje.

David Pazdera, místopředseda Komise pro obranu lidských práv, mluvčí Kamas te Dživel
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama