ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.03.2014 11:32:57

SKUTEČNÁ TVÁŘ EKOTERORU

SKUTEČNÁ TVÁŘ EKOTERORU

Správce Wikipedie Marek Koudelka zablokoval řádně registrované politické straně ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! právo editovat svůj vlastní profil. Včetně informací na stránkách k volbám do Evropského parlamentu.

 Řádně registrovaná politická strana ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! nominovala dva kandidáty pro volby do Evropského parlamentu. Jako všechny ostatní strany si založila profil na otevřené encyklopedii Wikipedia, Wikipedie. Profil byl smazán správcem - viz detail níže. U hesla týkajícího se voleb do Evropského parlamentu se čtenář může seznámit s kandidáty jiných politických stran, s jejich programem apod. Politická strana ABS tuto možnost díky občanskému aktivistovi Marku Koudelkovi nemá. Proč?  Protože usiluje o ukončení podpory z veřejných rozpočtů  Koudelkovým kamarádům, a to na vyslovené hlouposti jakými jsou:  pseudovýzkumy  recyklace použitého WC papíru, praní menstruačních vložek a zákaz jednorázových, omezování veřejného osvětlení, aby bylo vidět na hvězdy, dovolené na Špicberkách, v Antarktidě a Arktidě pro pseudoekology za naše peníze, kde se na soukromých fotografiích chlubí svými rybářskými dovednostmi, což kryjí výzkumem odtávání ledu, studium rakoviny lišek z osvětlení sjezdovek... Část veřejnosti nemá na svačiny pro své děti a pseudoekologové z Ministerstva životního prostředí si rozdávají kalhotky a slipy s potisky zvířátek a jejich kolegové "vědecky bádají" . Veřejnost musí vědět, že nepřispívá na ochranu životního prostředí, ale do rozpočtů pseudoekologických rodinných kladnů. 
JUDr. Ivo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! 

Diskuse s wikipedistou:ANTIBURSÍK

Tento uživatel je momentálně zablokován. Zde je pro přehled zobrazen nejnovější záznam z knihy zablokování:

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama