ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2014 15:20:54

Být předsedou Strany Práv Občanů je pro mě závazek a výzva zároveň

Být předsedou Strany Práv Občanů je pro mě závazek a výzva zároveň

Předseda SPO Jan Veleba vystoupil ze senátorského klubu KOD-KDU-ČSL a nezávislí

Senátor Jan Veleba odešel na vlastní žádost ke dni 31. 3. 2014 ze senátorského klubu KOD-KDU-ČSL a nezávislí. V sobotu 29. 3. 2014 byl na Mimořádném sjezdu zvolen předsedou Strany Práv Občanů a rozhodl se, že nadále již nebude členem zmíněného senátorského klubu.

Jan Veleba to oznámil na poslední schůzi a poděkoval všem kolegům senátorům za dosavadní spolupráci. Odchod proběhl v přátelské atmosféře. „Kolegům jsem řekl, že doufám i nadále v naší konstruktivní spolupráci na půdě Senátu ČR," poznamenal Jan Veleba. Předseda klubu Petr Šilar uvedl, že spolupráce se senátorem Janem Velebou byla dobrá a do budoucna v ní určitě budou pokračovat. "Být předsedou Strany Práv Občanů je pro mě závazek a výzva zároveň. Chci spolu s našimi členy dát veškerou energii do práce pro občany této republiky", uzavřel Jan Veleba.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama