Alice Čečilová

  • Hora 2014
  • Týnec nad Sázavou
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.04.2014 20:15:49

Jak to u nás chodí aneb čtení pro paní Merkelovou

Jak to u nás chodí aneb čtení pro paní Merkelovou

Asi před třemi týdny jsem byla jako zastupitel požívající obecné důvěry upozorněna na nelegální stavbu hasičské zbrojnice,realizovanou obcí,rostoucí navíc na pozemku,který dle územního plánu není k jakékoliv výstavbě určen.

Vlastním šetřením jsem zjistila,že obec nejdříve skutečně provedla demolici původní stavby a to bez povolení stavebního úřadu.Stejně tak bez stavebního povolení začala realizovat stavbu novou. A to vše vskutku na pozemku,kde dle územního plánu stavět nelze.O změnu územního plánu město nepožádalo,tudíž nebyla provedena.Takže opravdu černá stavba.Na její stavbu vedení města vyčlenilo z rozpočtu 500 000,-Kč a schválilo sítě.

Zajímalo mne,jestli byla na stavbu též poskytnuta dotace středočeským krajem,který vytvořil specielní  dotační program pro podporu našeho dobrovolného hasičstva.Dozvěděla jsem se,že v tomto případě se o dotaci nepožádalo.V případě,že by se o ni požádalo,byla by zřejmě přidělena neboť krajský úřad  nepožaduje v rámci schvalování těchto dotací jakýkoliv doklad o legalizaci stavby.

V rámci veřejného jednání zastupitelstva se k této věci přímočaře postavil místní velitel hasičů,zastupitel a předseda místní organizace ČSSD:..“proč bysme MY měli dodržovat zákony,dyť to nikdo nedělá…“

Tak páni politici,až sem jste to nechali dojít!Co s tím?Kde začít?Asi bude lepší emigrace.

A.Čečilová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama