Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.04.2014 19:48:32

Mgr. Václav Komárek a Iveta Machová, DSSS Ostrava

Mgr. Václav Komárek a Iveta Machová, DSSS Ostrava

Lež má krátké nohy

Multikulturalismus je rasistický blud. Je to pouze výmysl Spojených států amerických, kam se z celého světa usadily „naplaveniny“, a to dle upraveného přísloví „doma kmán, v Americe pán“. A úchylným sociálním inženýrům se to daří. Je to vidět všude – černý rasismus, pozitivní diskriminace, vyhánění Evropanů muslimy. Nová elita nikým nevolená v EU to prosazuje a s Obamou to nutí celému světu.

Tito xenofobové však nesnášejí, co je slovanské. Největšími rasisty a xenofoby jsou multikulturalisté, kteří svou nenávist uplatňují vůči lidem, kteří jsou jiní než oni. A právě to maskují multikulturalismem. Tito ctitelé všeho jiného by si měli zvykat na pojmy jako národ, vlastenectví, suverenita, národní měna, stejná práva a povinnosti, rodina, společnost či pravoslavná církev jako obohacení! To, že je tomu naopak, vypovídá o tom, že multikulturalismus je sprostá velká lež, jejímž cílem je zotročit bílého člověka.

Tomu se brání Rusko, které bylo cílem expanzivních snah posledních 200 let (Napoleon, 1. světová válka, 2. světová válka…). Proč asi, vždyť je to přímo „zlaté vejce“ – plyn, nafta, uhlí, nerosty, vodní zdroje, lesy, zemědělství atd. Proto musela na řadu přijít Ukrajina.

Jediný důvod, proč Rusko síly korporátního fašismu ještě neovládly, je Putin. Ruská vláda pochopila, na rozdíl od nás, že být součástí amerického dolarového systému znamená, že stát může být volně rabován západními bankami a korporacemi. Putin pochopil, že dolarové pakty dostávají země pod otěže USA. Proto, aby se uchránila suverenita Ruska, uzavřel dohody s Čínou, Íránem, Indií a Brazílií.

Je jen otázkou času než občan pochopí, že USA jsou zkrachovalým státem. Proto jsme svědkem nárůstu napětí na Ukrajině. Revoluce byla u nás (Havel), SSSR (Gorbačov), arabské jaro a nyní Ukrajina. A lidé vědí, že se veřejně lže.

Jděte do háje s tou morálkou a demokracií. Ukrajinci jsou naprosto stejní lidé jako kdokoliv jiný. I ve Švýcarsku, které je nám dáváno za vzor, by se měnily zásady, kdyby měli hovno na talíři a zloděje v domě.

Demokracie není zásluhou blahobytu. Zárukou je správné hospodaření prospěšné společnosti. Ani to Švýcarsko není bez vady na kráse v morálce, jen ta morálka je na vyšší úrovni než u nás.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama