Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.05.2014 7:58:09

V areálu Jezuitské koleje v Kutné Hoře se představovala nová auta TPCA

V areálu Jezuitské koleje v Kutné Hoře se představovala nová auta TPCA

V zahradách Jezuitské koleje v Kutné Hoře to v pondělí odpoledne neskutečně žilo.

V zahradách Jezuitské koleje v Kutné Hoře to v pondělí odpoledne neskutečně žilo. Kolínská automobilka TPCA zde totiž slavnostně představila nové modely vozů, které bude sériově vyrábět. Vozů Toyota Aygo, Peugeot 108 a Citroën C1 plánuje TPCA vyrobit přes 210 tisíc aut, tedy o 14 procent více než minulý rok.

Slavnostního zahájení se účastnila celá řada významných hostů včetně vedení firmy v čele s prezidentem TPCA Kenta Koidem, spolupráci s TPCA ocenil premiér Bohuslav Sobotka i kolínský starosta Vít Rakušan. Středočeský kraj zde zastupoval náměstek hejtmana Miloš Petera a přítomen byl i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

„Jsem potěšen, že jsme se při této příležitosti mohli společně s panem náměstkem Peterou před premiérem pochlubit vzácnou Iluminací i novou stálou sbírkou a oceňuji, že si v nabitém programu našel čas i na kulturu.“ sdělil radní Štefek.

Možnost prohlédnout si prostory Galerie měli samozřejmě všichni hosté akce, kteří shlédli i další pamětihodnosti města.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama