Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.07.2010 9:08:04

ČSSD by uvítala ukončení ekologického supertendru

ČSSD by uvítala ukončení ekologického supertendru

K rozhodnutí Ministerstva financí, které na základě doporučení kvalifikační komise vyřadilo skupinu PPF z ekologického supertendru.

"Každé zúžení počtu uchazečů snižuje cenovou konkurenci," tak reagoval úřadující předseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka na rozhodnutí Ministerstva financí, které na základě doporučení kvalifikační komise vyřadilo skupinu PPF z ekologického supertendru.

Bohuslav Sobotka pak také znovu připomenul dlouhodobé stanovisko České strany sociálně demokratické, která od samého počátku kritizovala vypsání této veřejné zakázky na odstranění ekologických škod zejména proto, že stát nemá svou nezávislou informaci o tom, kolik by stálo odstranění těchto starých ekologických zátěží.

"Sociální demokracie by uvítala ukončení této zakázky a hledání jiného transparentního řešení tak, aby nebyl ohrožen státní rozpočet a aby byla omezena rozpočtová rizika," dodal úřadující předseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama