Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2014 18:31:00

Voliči ve Zlíně podlehli nostalgii!

Voliči ve Zlíně podlehli nostalgii!

Komentář Milana Štěcha ke zvolení Františka Čuby senátorem.

 Předseda Senátu Milan Štěch kritizuje zvolení Františka Čuby. Šéf bývalého družstva ve Slušovicích ve druhém kole na Zlínsku uspěl. Porazil dlouholetou senátorku za ČSSD Alenu Gajdůškovou a s tím se Milan Štěch smiřuje jen těžko. Řekl to v rozhovoru pro Kauzu dne Rádia Impuls: "Tam asi byla kampaň významných osob ve prospěch pana Čuby. Myslím si, že tam je i nějaká nostalgie. Nejsem si jist, jak on si vlastně představuje, jak bude v Senátu pracovat. Co já vím, tak Slušovice měly vytvořeny exkluzívní podmínky, které jiná zemědělská družstva neměla. Četl jsem, že oni šli po hraně zákona. Měli asi i dobré politické krytí. Že to voliči ocenili tak, že mu dali mandát, musíme respektovat jako jejich svobodné rozhodnutí,"dodává Štěch.

Milan Štěch se také pozastavil na nízkou volební účast ve druhém kole senátních voleb. Není proti návrhu prezidenta Miloše Zemana - také by rád viděl české volby jako povinné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama