Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.10.2014 1:16:02

Třicetikorunové poplatky končí

Třicetikorunové poplatky končí

Jsem velmi rád, že novela, která od příštího roku ruší třicetikorunové poplatky u lékaře a za recept, ve středu bez velkých problémů prošla horní parlamentní komorou.

Bohužel devadesátikorunová platba za pohotovost nadále zůstává. Nutno podotknout, že KSČM od samého počátku, kdy za vlády Mirka Topolánka vznikly zdravotnické poplatky, neustále toto kritizovala, neboť zavedení regulačních poplatků považovala za porušení článku 31 Listiny základních práv a svobod, která je součástí naší Ústavy.

Uvidíme, jak bude přistupováno ve sněmovně k novele z dílny KSČM, která de facto počítá se zrušením všech zdravotnických poplatků. Doufejme, že tato novela z dílny KSČM bude kladně nejen vyslyšena.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama