ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2014 11:15:07

Na opravy krajských silnic zamíří dalších 240 milionů korun

Na opravy krajských silnic zamíří dalších 240 milionů korun

S částkou 240 milionů korun ze Státního fondu dopravní infrastruktury může počítat Jihomoravský kraj na opravy silnic II. a III. tříd. Po jednání krajské rady 4. listopadu 2014 to oznámil hejtman Michal Hašek.

„Jsou to peníze navíc, kromě těch, které dává průběžně kraj ze svého rozpočtu na tyto účely,“ řekl hejtman Hašek. „Opravy začnou na jaře příštího roku. Chystáme seznamy silnic, které se díky těmto prostředkům opraví. Budeme preferovat stavby tam, kde jsme před vydáním stavebního povolení. Nesmíme zapomenout také na mosty, některé z nich potřebují akutně opravit. Jsem rád, že stát, který nám předal silnice II. a III. třídy v nedobrém stavu, nám nyní pomáhá při jejich opravách,“ doplnil náměstek hejtmana Zdeněk Pavlík.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama