Mgr. Bc. Pavel Herman, MBA, MPA

"Žádná moc nesmí platit více než zákony." Cicero
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2015 8:02:38

Demokracie začíná tam, kde končí signál České televize!

Demokracie začíná tam, kde končí signál České televize!

Vůbec nás nemusí znepokojovat, že si ze svých koncesionářských poplatků platíme propagandu, která je namířena proti veřejnému mínění. Je to jen další z důkazů, že demokracie u nás je falešným pojem.

 Česká televize vysílá své zpravodajství na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků pouze tehdy, pokud prosazují a dívají se na věci z úhlu pohledu tradic evropského humanismu. 

Přejete si objektivní zprávy z vojenských intervencí USA? Přejete si objektivní zprávy o tom, jak se žilo za socialismu v letech 1948 až 1989? Přejete si objektivní zprávy o náboženském fundamentalismu? Tak tady je rozhodně nečekejte!!!

Zkrátka žijeme v době, kterou prostřednictvím médií ovládají elity. Evropská komise tak určuje, čím nás bude Česká televize krmit.

Demokracie začíná tam, kde končí signál České televize! A pravda a láska musí zvítězit. Z pohledu ČT a Evropské komise i nad skutečnou pravdou!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama