Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2015 9:20:00

Rok od vypuknutí událostí na Majdanu

Rok od vypuknutí událostí na Majdanu

Rok od vypuknutí událostí na Majdanu si myslím, že jsme na hraně velké evropské války, kterou podle dostupných informací zcela programově, cíleně a dlouhodobě vyvolaly na Ukrajině USA.

Ty investovaly stamiliony dolarů do vyvolání Majdanu – cílem bylo získat Ukrajinu do svojí sféry vlivu. Jako všude jinde se to Američanům vymklo z kontroly – ukrajinští fašisté a nacionalisté vyvolali paniku v ruských oblastech Ukrajiny a protiruské zákony vedly k vlně referend o odtržení oblastí v čele s Krymem.

Následně Ukrajinci začali bombardovat území, která se rozhodla odtrhnout, a vypukla regulérní občanská válka, kdy kyjevská vláda vraždí s pomocí armády vlastní občany za to, že nechtějí žít pod nadvládou fašistů. Na vývoj událostí muselo reagovat i Rusko – Kyjev totiž vraždí etnické Rusy a samozřejmě, cíl všeho je oslabení Ruska a posun NATO na hranici s Ruskem. Jsme ve studené válce, kterou se proameričtí jestřábi pokouší přeměnit ve válku skutečnou.

Nejděsivější je, že k vyvolávání protiruské hysterie zcela otevřeně slouží téměř všechna média včetně veřejnoprávních, přičemž ČT přiznala pokyny z EU držet protiruskou notu. Uplynulý rok je svědectvím o iluzi, že žijeme v nějaké skutečné demokracii. Žijeme ve světě manipulovaném médii a politiky. A jen připomínám, že já s Úsvitem jsme byli de facto jediní politici, kdo již od samého počátku vloni na jaře prosazovali mírové řešení a nikoliv konflikt s Ruskem, jelikož jsme předpokládali, k jakému vývoji dojde. Tehdy nás média cíleně dehonestovala či v lepším případě záměrně přehlížela.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama