MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2015 18:50:00

Zahájení pátého ročníku Akademie sociální demokracie

Zahájení pátého ročníku Akademie sociální demokracie

Dne 27. února byl oficiálně zahájen pátý ročník Akademie sociální demokracie.

 Společný vzdělávací projekt Masarykovy demokratické akademie, Institutu ASA a nadace Friedrich Ebert Stiftung je zaměřen na vzdělávání začínajících politiků v České a Slovenské republice. Úvodní projevy přednesli místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek, předseda PS Parlamentu ČR Jan Hamáček, předseda Národní rady Slovenské republiky Peter Pellegrini (který je mimochodem absolventem prvního ročníku akademie) a poslanec Spolkového sněmu Axel Schäfer. V uplynulých ročnících se do akademie jako jedna z lektorek zapojila i Olga Sehnalová.

"Jsem velmi ráda, že projekt úspěšně pokračuje i v letošním roce. Považuji Akademii sociální demokracie za jeden z nejlepších počinů vnitrostranického vzdělávání nastupující generace politiků," uvedla europoslankyně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama