ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2015 9:12:00

Musíme se spojit proti vládě oligarchie a mediokracii A. Babiše

Musíme se spojit proti vládě oligarchie a mediokracii A. Babiše

Dne 28. 2. 2015 se konala v Praze druhá celostátní konference strany Republika. Jejím hlavním programem bylo zvolení nového předsednictví strany.

Na úvod konference se konala minuta ticha k uctění obětí útoku v Uherském Brodě. Po procesních hlasováních předseda strany Republika Otto Chaloupka přednesl zprávu o činnosti strany Republika, ve které vyzdvihnul rozšíření členské základny strany, vytvoření celorepublikové struktury strany a účast ve volbách do Evropského parlamentu a především v Komunálních a Senátních volbách.

Novým předsedou strany Republika byl zvolen většinou delegátů Michal Babák. Prvním místopředsedou byl zvolen většinou delegátů Bohuslav Jedinák. Dalšími místopředsedy byli zvoleni Jan Blažek, Antonín Cekota, Otto Chaloupka, Radka Sitarová a Zdeněk Renc.

Závěrečné usnesení strany Republika:

Konference strany Republika pověřuje předsednictvo strany, aby i přes programovou pestrost a dílčí rozdílnost započalo aktivní jednání s relevantními demokratickými politickými stranami, hnutími, profesními uskupeními, občanskými sdruženími a občanskými iniciativami.

Hlavním cílem jednání by mělo být potenciální seskupení všech politických sil a veřejných iniciativ v boji proti vládě oligarchie, mocenského kartelu a mediokracie Andreje Babiše. Zejména pak k vytvoření jednoho společného volebního "bloku" či iniciativy, která umožní občanům České republiky ve volbách do obou komor Parlamentu ČR a jednotlivých zastupitelských sborů v zemi prosadit návrat demokracie, úcty k individuálním svobodám a nedotknutelnost svobody a práv občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama