Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2015 18:26:00

Blamáž „putinožroutů“

 Blamáž „putinožroutů“

Ruské bezpečnostní složky odvedly nejspíše až překvapivě dobrou práci. Zatkly již několik dní po činu pravděpodobné pachatele vraždy politika B. Němcova.

Jeden ze zatčených se ke svému činu již přiznal.

Pokud další průběh vyšetřování a také soudní projednávání potvrdí, že ruská policie zatkla ty pravé pachatele, bude to jen další blamáž „putinožroutů“ v českých mediích.  Ti o prezidentu Putinovi v minulých dnech hovořili jako, když ne o pachateli, pak tedy o tom, kdo za vraždou stojí a neštítí se vůbec ničeho.

V minulém týdnu řada českých žurnalistů a komentátorů propadla své představě o zlu jménem Putin a své dojmy vydávala za fakta. Být na jejich místě, věnoval bych se do budoucna něčemu jinému nežli politických komentářům. Třeba chodit na ryby a tak…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama