Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2015 11:29:00

Těší mě, že jsme se Slovenskem zase jako sourozenci

Těší mě, že jsme se Slovenskem zase jako sourozenci

Jubilejní 20. ročník prestižního festivalu Slovenské divadlo v Praze včera v Divadle Bez zábradlí zahájila pražská primátorka Adriana Krnáčová.

Patronem 20. ročníku nejstarší pražské přehlídky slovenské divadelní tvorby je slovenská herečka Táňa Pauhofová, Praha je partnerem festivalu.

„Jsem opravdu ráda, že naše dvě země k sobě po letech odloučení opět dokázaly najít cestu a že spolu dnes hovoříme jako vlastní sourozenci i v rámci sjednocené evropské rodiny. O tom, že si máme navzájem stále co zajímavého sdělovat, koneckonců svědčí též neutuchající popularita tohoto divadelního festivalu,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová.

V květnu a červnu letošního roku budou na scéně Divadla Bez Zábradlí uvedeny inscenace souborů Astorka Korzo ’90, Slovenské národní divadlo Bratislava, Štúdio L+S Bratislava, Radošinské naivné divadlo a Slovenské komorné divadlo Martin.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama