RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2010 16:16:54

Sledování politiků je zcela nepřijatelné

Sledování politiků je zcela nepřijatelné

Vyjádření premiéra Petra Nečase ke kauze sledování ministra Pospíšila.

Sledování politiků pokládám za naprosto nepřijatelné. Každý takový případ vážně  poškozuje české politické prostředí a celou společnost. Jednoznačně odsuzuji objednávku sledování člena vlády jako politickou i lidskou nemravnost. Jsem odhodlaný s takovými nešvary bojovat.

Vyjadřuji tímto plnou lidskou podporu Jiřímu Pospíšilovi. Má také mou plnou podporu jako člen vlády. Jako premiér říkám, že jej o to více budu v jeho krocích podporovat. Tato kauza jen ukazuje, že se vydal správným směrem.

Důrazně vyžaduji, aby policejní prezident důsledně prověřil celý případ z hlediska působení ochranné služby. Pokud došlo v tomto případě k selhání, musí to mít jasné a tvrdé dopady.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama