RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2010 19:12:42

Musíme se zabývat zlepšením kvality středoškolského vzdělání

Musíme se zabývat zlepšením kvality středoškolského vzdělání

Vyjádření premiéra Petra Nečase ke státním maturitám

Ukazuje se, že státní maturita má celou řadu zákoutí, které je nezbytné pečlivě analyzovat. Uvědomuji si, že se studenti na tuto maturitu neučili tolik jako na jarní zkoušky z dospělosti. Očekávám ale od ministra školství, mládeže a tělovýchovy, který převzal osobní garanci za úspěch tohoto projektu, jednoznačný rozbor těchto výsledků a návrh řešení vládě. 

Myslím si, že těžko můžeme akceptovat situaci, kdy by na jaře příštího roku najednou z roku na rok nebyla schopna odmaturovat jedna třetina středoškolských studentů. To si samozřejmě uvědomuji, a proto se musíme na základě více faktů zabývat zlepšením kvality středoškolského vzdělání.

Petr Nečas, předseda vlády

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama