RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.11.2010 9:53:26

Společný evropský trh podporujeme

Společný evropský trh podporujeme

Eurokomisař Michel Barnier mluvil s českým premiérem Petrem Nečasem o budoucnosti vnitřního trhu Evropské unie.

„Iniciativu Evropské komise, která vede k možnosti mít skutečný trh služeb a zboží, jednoznačně podporujeme a považujeme to za pozitivní krok. Samozřejmě celá řada konkrétních prvků je věcí, kde i Česká republika má své priority nebo naopak záležitosti, které se nám dvakrát nezamlouvají,“ řekl po jednání předseda vlády Petr Nečas.

Předseda vlády na setkání představil priority České republiky v oblasti vnitřního trhu v návaznosti na říjnové sdělení Evropské komise, které oblast vnitřního trhu upravuje a jehož ambicí je příprava dalších kroků vedoucích k oživení unijního trhu v nejbližších dvou letech.

„Nestačí jenom regulovat a dohlížet na finanční trhy a služby, ale také budovat konkurenceschopnost a růst, proto jsem také s panem premiérem hovořil o obnově vnitřního trhu směrem k podnikům, občanům, aby došlo k růstu a lepší konkurenceschopnosti,“ popsal jednání eurokomisař pro vnitřní trh a služby Barnier.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama