Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2015 8:10:10

Věnujme čas dětem

 Věnujme čas dětem

Nejen my dospělí, ale i naše děti a vnoučata mají své problémy. Možná si řekneme: mají hezké oblečení, počítače, chytré telefony, a přesto se tváří jako by jim něco chybělo.

I ony však mohou mít spoustu svých problémů, které nám připadají malicherné, ale pro ně jsou velmi podstatné. Poslední statistiky ukázaly, že děti před těmito problémy často utíkají k drogám, což je mnohdy alarmující už ve věku šesti, sedmi let. Naše moderní a rychle žijící společnost často ani nepostihne, jak se dítě mění, a když to objevíme, bývá už pozdě. V zařízeních, která se věnují léčbě těchto dětských závislostí, je v naší republice velmi málo. O to více bychom měli věnovat dětem pozornost, vyslechnout je a snažit se jim pomoci. Nezájem dospělých je většinou nažene do náruče starších vrstevníků a na šikmou plochu je pak už jen krůček, a proto vždy najděme čas popovídat si s nimi. Při našem pracovním vytížení je toto jedna z nejdůležitějších věcí, kterou bychom neměli zanedbat. Děti totiž nedovedou vyhodnotit, že závislost na drogách se lehce získá, ale jen velmi těžce a pomalu odstraňuje. Tudíž nejlepším krokem ve prospěch mladé generace je prevence, která tomu zabrání.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama