Mgr. Radek Augustin

  • SPOZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2011 20:03:16

Alexandr "Promopro" Vondra

Alexandr "Promopro" Vondra

Alexandr "Promopro" Vondra

Jak dlouho ještě se budou politici tvářit, že oni nic, oni muzikanti? Jak dlouho ještě se budou tvářit, že to jen zlí úředníci a oni o lumpárnách neví? Jak dlouho ještě bude trvat jejich politická hroší kůže? Jak dlouho ještě bude trvat, aby získali i západní mravy a odstoupili při stínu podezření? Jak dlouho ještě se bude pan Vondra tvářit, že vše kolem zakázky pro firmu Promopro je ok? 

Kauza Promopro má souvislost s výkonem jeho předchozí funkce místopředsedy vlády zodpovědného mj. za organizaci českého předsednictví Evropské unii. Nesoudím, že z tohoto obchodu Vondra sám osobně cokoli měl, ale jako tehdejší místopředseda vlády a současný ministr obrany, musí nést aspoň politickou zodpovědnost! Přestože mnozí oceňují jeho současný postup při rozkrývání korupce na ministerstvu obrany, je  bezesporu znehodnocen jeho kauzou Promopro.

Guttenberg, německý ministr obrany nedávno odstoupil, sic neměl skandál větší Vondrova. Opsal velkou část své disertace, a ač se za něj postavila německá kancléřka, nic mu to nebylo platné. Jen si vysloužil titul baron von Googleberg* a odešel z funkce s ostudou.

 

Alexandr „Promopro“ Vondra by měl také odstoupit. Hvězda  vybledla.

 

Radek Augustin, místopředseda SPOZ

 

* google – celosvětově známý internetový vyhledávač
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama