Jan Sedláček

Místopředseda Národní demokracie
  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2016 20:23:32

Ještě že EU nemá vlastní armádu! To už by Varšava zakusila bratrskou pomoc…

Ještě že EU nemá vlastní armádu! To už by Varšava zakusila bratrskou pomoc…

„Mnoho věcí hovoří pro to, abychom aktivovali takzvaný mechanismus právního státu a na Varšavu uvalili dohled,“ prohlásil tajemník ÚV KSSEU… pardon, eurokomisař Günther Oettinger.

Vyděšenou reakci tohoto euromarxisty vyvolaly současné změny v polských veřejnoprávních médiích, které patrně povedou k tomu, že tam Brusel nebude mít vliv na vysílání, jaký má nyní například v naší neblaze proslulé veřejno(proti)právní České televizi.

.

Na celém případu mě nejvíce zaujalo, jak nikým nevolený eurokomisař osočuje řádně zvolenou polskou vládu z nedemokratičnosti. Oettinger by si měl nejprve zamést před svým prahem, stejně jako ostatní bruselští nezvolenci, kteří hystericky řvou pokaždé, když volby nebo referendum v některé zemi dopadnou jinak, než si přejí.

.

Když nad tím vším přemýšlím, napadá mě, jaké je vlastně obrovské štěstí, že EU nemá svoji armádu. Kdyby ji měla, tak už by Poláci na vlastní kůži pociťovali podobnou bratrskou pomoc jako my v roce 1968 a bruselské tanky by brzy potlačily současný pokus PiS o hájení polských národních zájmů. Takhle se unijní marxisté zmůžou nanejvýš na plkání o zvýšeném dohledu nebo na přistřihnutí dotací (pokud se ovšem nepokusí o polský Majdan).

.

Z tohoto důvodu mě celkem děsí plány na vytvoření tzv. evropské pohraniční stráže, která má mít pravomoc zasahovat na území členských států EU bez jejich svolení. Ačkoliv oficiálním účelem má být obrana před imigranty, celé to svádí k myšlence, že skutečným úkolem těchto jednotek bude zasahování do veřejného dění ve státech, kde se politická situace vyvíjí jinak, než si euromarxisté přejí.

.

Každopádně je současné dění dalším z mnoha důkazů, že pro bruselské soudruhy je demokracie skutečně cizím slovem a že nám bude lépe, když se staneme svrchovaným státem. Petici za referendum o vystoupení z EuroSajuzu naleznete zde:

http://narodnidemokracie.cz/wp-content/uploads/2015/10/petice_celek.pdf

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama