Česká Lípa [okres Česká Lípa]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.02.2016 13:40:32

Ples města měl šmrnc, i charitativní rozměr

Ples města měl šmrnc, i charitativní rozměr

Ples města Česká Lípa dostal výraznější charitativní rozměr, než tomu bývalo. Radnice z prodaného vstupného obdaruje tři konkrétní obyvatele z České Lípy, kteří se perou s osudem a byli vytipováni sociálními službami města. Každého částkou 20.000 kor

 

PLES V BÍLÉM zahájili v pátek 29. ledna v KD Crystal Českolipský dětský sbor, zpěvák Jan Kříž a orchestr Big ´O´ Band. Skvělým průvodcem byl během celého večera sportovní komentátor Vojtěch Bernatský, zpívala Daniela Šinkorová, vystoupili sólisté baletu Národního divadla Praha, Taneční škola Duha a nechyběla módní přehlídka Reas agency. Speciálními hosty večera byla Tereza Bufková a Radek Banga, účastníci poslední řady populární televizní show StarDance. V patře u restaurace výborně hráli českolipští muzikanti Petr Günter a Pavel Kožáni (skupina Pegas). Později i Abba world revival.


Vynikající výkony hudebníků, tanečníků, zpěváků či modelek sice přispěli k nezapomenutelné atmosféře Plesu v bílém, ale vedení města chtělo letošnímu plesání dát i výraznější charitativní rozměr, než tomu bývalo. „Shodli jsme se, že z výtěžku našeho plesu, z prodaného vstupného obdarujeme tři konkrétní obyvatele z České Lípy, kteří se perou s osudem a byli vytipováni sociálními službami města. Každého částkou 20.000 korun. Jsem přesvědčena, že peníze z České Lípy mají získat jen a jen občané České Lípy,“ prohlásila z pódia starostka Romana Žatecká. Plesoví hosté ocenili takovou snahu potleskem. Radnice připravuje předání šeků a setkání s obdarovanými na středu 3. února.


Starostka města také poděkovala za podporu plesu a ceny plesovým sponzorům: Společnostem Fehrer a Festool, BusLine, Českolipská teplárenská, Česká spořitelna, Preciosa, Gerhard Horejsek, Auto Dorda Plus a hotelu Morris. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama