JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2016 20:40:00

Základem demokracie je různost v rovině výměny názorů, nikoliv násilných činů

Základem demokracie je různost v rovině výměny názorů, nikoliv násilných činů

Připojuji se ke všem rozumným politikům napříč celým politickým spektrem, kteří odsuzují včerejší násilný útok na sociální centrum Klinika.

Připojuji se ke všem rozumným politikům napříč celým politickým spektrem, kteří odsuzují včerejší násilný útok na sociální centrum Klinika. Základem demokracie je názorová různost a její respektování v rovině výměny názorů, nikoliv násilných činů. Ty musí být potrestány. Věřím, že se stejným zanícením a rozhořčením se budeme opět všichni společně zasazovat o rychlé policejní vyšetřování a spravedlivý trest i při ochraně bezpečnosti našich občanů, že v ČR nebude existovat narozdíl od Německa pokyn policistům nezabývat se řešením trestných činů v případě podezření na určitou identitu pachatele,zkrátka že zůstaneme i nadále státem, kde zákony platí pro všechny a jejich porušování nebude tolerováno nikomu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama