Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2016 6:16:06

A je to tady – paní Angela začíná po Turecku nadbíhat i Saúdské Arábii!

A je to tady – paní Angela začíná po Turecku nadbíhat i Saúdské Arábii!

Paní Angela začíná po Turecku nadbíhat i Saúdské Arábii, které začíná podlézat z důvodu řešení imigračního šílenství. Dalo se to čekat a myslím si, že bude ještě hůře!

Píše o tom německý list Die Welt, na což upozornil server Prvnizpravy.cz. Die Welt k tomu přímo píše: „Turecko, jehož prezident soustředil do svých rukou veškerou moc, podléhá v Německu tvrdé kritice. Ale království Saúdské Arábie, země radikálního islamismu, které obvykle zaujímá první místo v seznamu nejméně svobodných zemí na světě, se téměř do hledáčku nedostává.“

Noviny také píší o nedávné návštěvě Německa ministrem zahraničních věcí Saúdské Arábie a o tom že Saúdská Arábie hraje důležitou roli při řešení syrského konfliktu a proto je fakt, že se zde desítky let zanedbávají lidská práva a že je její politický systém založen na radikálně konzervativním pojetí islámu, je federální vládou Německa ignorován.

Ignorován není jen německou vládou, ale všemi americkými vlezdoprdelkami. A já se tedy ptám, kde jsou naši obhájci lidských práv Kalousek, Štětina, Polčák, Šabatová, Kocáb, Bursík, Bursíková Jacques a další pravdoláskařští aktivisté pomatení na smyslech se svým vyjádřením nebo demonstracemi proti saúdskoarabské diktatuře na podporu lidských práv v této zemi? Já Vám to řeknu, nejsou a nebudou, jelikož proti spojencům Spojených států se přeci neprotestuje, jelikož to není moderní. Tito pomatenci umí protestovat pouze a jen proti Číně a Rusku, protože dle nich vše co je z východu, je špatné, naproti tomu, vše co je ze západu, je hodno orgasmu.

No řeknu Vám, to by nám ještě chybělo, aby se Evropská unie začala podbízet Saúdské Arábii tedy zemi, kde 97% obyvatel vyznává islám (asi 90% sunnitský), který je zde jediným povoleným náboženstvím. Státní ideologií Saúdské Arábie je wahhábismus, tedy sunnitská fundamentální forma islámu, jež urputně lpí na základních principech jejich středověkého proroka, čili nenávistné, netolerantní, nedemokratické, velice násilné a ženami opovrhující ideologie.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama