Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.05.2011 18:40:00

Petici proti Nečasově vládě dnes podepsaly tisícovky lidí

Petici proti Nečasově vládě dnes podepsaly tisícovky lidí

Zástupci ČSSD oslavili první máj s občany na více než stovce míst po celé zemi. Petici proti Nečasově vládě dnes podepsaly tisíce lidí.

Sociální demokracie připravila pro občany na dnešní 1.květen, tradiční svátek práce, kulturní i společenské akce po celé naší zemi. Zástupci ČSSD tak dnešní svátek oslavili a setkali se společně s občany na více než sto místech po celé České republice.  

 Předseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka se 30.dubna zúčastnil tradičního pálení čarodějnic na Praze 4. Dnešní 1.květen pak slavil s občany na jihu Moravy, kde se s nimi setkal na společenských akcích, připravených ČSSD, například v Oslavanech, Blansku, v Brně či Břeclavi.

 Krátkým proslovem a setkáním s občany na Střeleckém ostrově v Praze slavil dnes první máj místopředseda ČSSD Jiří Dienstbier.

 Předseda Senátu Milan Štěch se setkal při prvomájových oslavách s občany v Pelhřimově u rybníka Stráž, místopředsedkyně ČSSD Marie Benešová slavila 1.květen na Dni plných her v Ústí nad Labem, místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek se společně s předsedou Senátorského klubu ČSSD Petrem Víchou setkali s občany v Ostravě před Fakultní nemocnicí. Alena Gajdůšková, místopředsedkyně Senátu, se v rámci oslav 1.máje setkala spolu s občany na zlínském náměstí Míru, Zdeněk Škromach oslavil svátek práce například na náměstí v Kroměříži.

 Kompletní seznam míst, kde se lidé dnes setkali se zástupci ČSSD včetně fotogalerie, najdete na webu http://protest.cssd.cz
 
 Petici Zastavme devastaci naší země, namířenou proti vládě P. Nečase, podepsaly dnes tisíce lidí. Součástí oslav prvního máje byla dnes také iniciativa ČSSD - protest proti vládním reformám. Lidé mohli na setkáních se zástupci ČSSD na více než sto místech po celé naší zemi vyjádřit nesouhlas s Nečasovou vládou podpisem petice, nazvané Zastavme devastaci naší země.

 „ČSSD je přesvědčena, že stylu a chování vlády P. Nečase, která svými nesmyslnými opatřeními poškozuje většinu naši společnosti, je třeba říci hlasité NE a to nejen na půdě Poslanecké sněmovny.  Tisíce podpisů občanů pod peticí, iniciovanou  na dnešní den sociální demokracií jako Den protestu proti vládním reformám, jasně ukazuje obrovskou míru společenského znepokojení a nesouhlasu s politikou současné vlády. ČSSD pokládá občanské protesty za legitimní formu protestu proti asociální vládě P. Nečase a plně je podporujeme a budeme pokračovat v jejich dalším iniciování," uvedl k dnešním protestním akcím předseda ČSSD Bohuslav Sobotka.

 Petiční archy z celé země budou 3.května předány Petičnímu výboru Poslanecké sněmovny.
 Další informace z prvomájových akcí ČSSD včetně fotogalerie z petičních akcí najdete na webu http://protest.cssd.cz

 Fotky ke stažení najdete také na profilu ČSSD na FaceBooku www.facebook.com/cssdcz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama