Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.06.2016 5:34:17

Knížky pod peřinu

Knížky pod peřinu

Ve Středočeské vědecké knihovně byla ve čtvrtek 23. června zahájena výstava Knížky pod peřinu.

Ve Středočeské vědecké knihovně byla ve čtvrtek 23. června zahájena výstava Knížky pod peřinu.

„Letní výstava představuje bohatě ilustrované dětské knížky, které získaly ocenění v prestižních soutěžích a doporučujeme je dětem nejen na prázdniny. Mohou si je ostatně zapůjčit i v naší knihovně,“ představil výstavu radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek, který se na ni přijel podívat.

Knihy získaly ocenění v soutěžích jako Zlatá Stuha nebo Suk – čteme všichni.  Objevily se ve výběru Nejlepší knihy dětem 2014/2015.

„Zlatá stuha“ je každoročně udělována tvůrcům nejlepších knih pro děti a mládež vydaných v českém jazyce. Existuje již více než 20 let a představuje jedinou cenu v České republice orientovanou na dětskou literaturu.

„Suk – čteme všichni“ pořádá Sukova knihovna ve spolupráci s Klubem dětských knihoven SKIP každý rok 2. dubna, který je Mezinárodním dnem dětské knihy.

Nejlepší knihy dětem je projekt Komise pro dětskou knihu SČKN a České sekce IBBY, doporučuje nové české knihy pro děti a mládež a vydává katalog určený knihkupcům, knihovnám, školám, ale i dětem a rodičům.

Výstava v Malé galerii knihovny potrvá do 30. srpna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama