Ing. Jan Mládek, CSc.

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2016 15:22:00

Ministr Mládek si prohlédl největší lodní jeřáb na světě

Ministr Mládek si prohlédl největší lodní jeřáb na světě

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek a hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák navštívili úspěšnou a vysoce proexportní společnost Huisman ze Sviadnova u Frýdku-Místku.

 Setkali se s výkonným ředitelem společnosti Huisman Frankem Keesem a prohlédli si v provozu například výrobu částí největšího lodního jeřábu na světě s nosností 10 000 tun a výškou 153 metrů, na které se sviadnovští odborníci také podílejí, součásti pokládkových systémů nebo horské dráhy.

Za posledních pět let investoval Huisman ve Sviadnově přes 775 mil. Kč. Sviadnovská společnost zde postavila třeba nové vývojové a konstrukční centrum nebo moderní montážní halu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama