JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2016 18:11:36

Pomůžeme střední Itálii postižené zemětřesením

Pomůžeme střední Itálii postižené zemětřesením

Rada Jihomoravského kraje schválila ve čtvrtek 25. srpna 2016 na návrh hejtmana Michala Haška záměr pomoci pro část Itálie, kterou postihlo zemětřesení.

„Tragédie ve střední Itálii nás nemůže nechat chladnými, po komunikaci s italským velvyslanectvím o účelné pomoci jsme v radě odsouhlasili následující návrh – záměr finanční pomoci zemětřesením zasažené Itálii, a to v rozsahu humanitární pomoc 200 tisíc korun, a na obnovu infrastruktury, tedy  škol, zdravotnického či sociálního zařízení 300 tisíc korun. Materiál následně předložíme zastupitelstvu ke schválení.  Držím palce italským záchranářům a vyjadřuji solidaritu postiženému městu i pozůstalým po obětech zemětřesení,“ řekl hejtman Michal Hašek. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama